آزمایشگاه بیمارستان طالقانی آزمایشگاه برگزیده در عملکرد گروهی

جمعه پانزده اردیبهشت در مراسم بزرگداشت روز آزمایشگاه که در تالار دانشکده علوم و با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، معاونین محترم ایشان، رئیس محترم امور آزمایشگاههای خراسان، روسای محترم انجمنهای آزمایشگاهی و دیگر مهمانان گرامی برگزارشد، در بینن بیمارستانهای دولتی بیمارستان طالقانی موفق به کسب مقام آزمایشگاه برگزیده در عملکرد گروهی در سطح بیمارستانهای دانشگاه گردید و در بین بیمارستانهای خصوصی نیز بیمارستان رضوی این مقام را بدست آورد.

دکتر صباغ مسئول محترم آزمایشگاه بیمارستان طالقانی کسب این موفقیت را حاصل تلاش گروهی تک تک همکاران محترم آزمایشگاه بیمارستان و یاری و همراهی مدیریت و ریاست محترم مرکز دانستند.

در این مراسم از خانم دکتر صباغ مسئول فنی محترم آزمایشگاه و همچنین خانم صابری سوپروایزر محترم آزمایشگاه مرکز  با تقدیم لوح ، تقدیر و تشکر به عمل آمد و هدایای ارزنده ای نیز به ایشان و پرسنل عزیزشان اهدا گردید.

این موفقیت را به پرسنل عزیز و زحمتکش آزمایشگاه بیمارستان طالقانی تبریک عرض می نماییم.