بیمارستان سوانح آیت الله طالقانی در ایام چهارشنبه سوری آماده باش می باشد

رئیس بیمارستان سوانح آیت الله طالقانی مشهد با بیان اینکه والدین در ایام چهارشنبه سوری مراقبت و نظارت بیشتری روی فرزندان خود داشته باشند ، از آمادگی بیمارستان در پذیرش بیماران و مصدومین احتمالی این حوادث خبر داد.

دکتر محمد وجدانی در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: رسم چهارشنبه سوری در گذشته پیش درآمد نوروز و نوید دهنده ی رسیدن بهار و تازه شدن طبیعت بوده است. اما در سال های اخیر با رواج استفاده از مواد محترقه و آتش زا که بعضا دست ساز و خطرناک هستند موجب آسیب های فراوان مالی و تلفات جانی برای مردم شده است.

متاسفانه اکثر مصدومین دانش آموز و نوجوان هستند و این زنگ هشداری است تا والدین در این ایام نظارت و مراقبت بیشتری بر فرزندان خود داشته تا عید پر نشاط و سالمی داشته باشند.

ریاست بیمارستان سوانح آیت الله طالقانی در ادامه افزودند: طبق برنامه ریزی و هماهنگی های به عمل آمده ، بخش اورژانس و اتاق عمل بیمارستان در آماده باش کامل به سر می برند و کارآمد ترین و با تجربه ترین پرسنل ، پزشکان و پرستاران در این ایام شیفت می باشند و آماده رسیدگی به مصدومین احتمالی این حوادث خواهند بود . موارد قابل گزارش لحظه به لحظه توسط مدیران و سوپروایزران به مسئولان امر در دانشگاه گزارش می گردد.