مرکز آموزشی پژوهشی و درمانی طالقانی

آموزش به بيمار-تغذيه ازراه سوندمعده-مركزآموزشي ،پژوهشي ودرماني طالقاني

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

 
نكات قابل توجه درتغذيه بيماران داراي لوله معده درمنزل
 
شستن دست ها قبل وبعدازتغذيه بيمار
 
وضعيت بيمارهنگام گاواژبايد نشسته وسر30 درجه بالا نگه داشته شود.
 
15 تا30 دقيقه پس ازصرف غذا وضعيت نشسته حفظ شود.
 
پس ازهربارگاواژكردن،محتويات داخل معده راآسپيره كنيد(بكشيد).
 
غذابراي گاواژكردن بايدهم دما بااتاق باشد.
 
محلول غذايي بازشده رادرمحل خنك نگه داريد.
 
براي كاهش احتمال تهوع،تزريق رابه آرامي انجام دهيد.