آب زندگـی اسـت، آب غـذاسـت
هیچ کسی را محروم نکنید
۲۴مهر روز جهانی غذا
همزمان با روز جهانی غذا در بیمارستان طالقانی جشنواره غذا برگزار گردید.
در این جشنواره ابتدا ریاست بیمارستان خانم دکتر صباغ در مورد اهمیت استفاده از غذای سالم برای سلامتی و کاهش بیماریهای قلبی سخنرانی کردند و مقرر گردید مسئول تغذیه بیمارستان رژیم غذایی سالم به همکاران ارائه دهد.
آقای مهندس آزادی مسئول واحد تغذیه بیمارستان اظهار داشت:
برخورداری از تغذیه سالم و کافی در کنار تامین آب آشامیدنی جزو اصول مراقبتهای اولیه بهداشتی میباشد. دسترسی تمامی افراد جامعه به غذای کافی در کنار قدرت و توان خرید، جزو ارکان امنیت غذایی بوده و در تمامی کشورها پذیرفته شده است. همزمان ارتقاء سطح آگاهی و آموزش افراد جامعه، فاکتوری مهم برای تعیین مقدار و نحوه انتخاب مواد غذایی مورد نیاز خانوار است. با آموزش سطوح مختلف جامعه، میتوان افراد را توانمند کرد تا بهترین و بیشترین غذای مناسب را برای تامین نیازهای غذایی خانواده خود، انتخاب کنند.
خانم مهندس زمانی، کارشناس تغذیه بیمارستان به همکاران توصیه کرد: بیایید به دنبال افزایش اگاهی و انتخاب درست برای غذایی که میخوریم باشیم.و در ادامه به همت شورای مشارکتهای مردمی بیمارستان هدایای نفیسی به نفرات اول تا سوم افرادی که در این جشنواره شرکت کردند، تقدیم گردید.